За работодатели

Първата стъпка към успешното партниране е доброто познаване на фирмената култура и нуждата на кандидатите. Именно тук е нашата роля и крайния резултат е намирането на кандидати , които са най подходящи за вашите позиции.
Контакти

Свободно работно място

Заявка за свободно работно място. Попълни завката по долу и изпрати.
Първата стъпка към успешното партниране е доброто познаване на фирмената култура и нуждата на кандидатите. Именно тук е нашата роля и крайния резултат е намирането на кандидати , които са най подходящи за вашите позиции. УВАЖАЕМИ РАБОТОДАТЕЛИ, Агенцията ни Ви предоставя две възможности да се възползвате от нашите услуги:
  1. Да се свържете с нас , да ни изпратите заявка за свободно работно място и ние да направим подбор на подходящите специалисти по Ваши изисквания,
или
  1. Да се възползвате от услугите на сайта ни да публикувате безплатно своите обяви за работа и тук ние ще се погрижим те да достигнат до повече потенциални кандидати.
Вие изберете от коя възможност ще се възползвате и ние ще Ви подкрепим. Всеки работодател може да публикува безплатно обява за работа на интернет страницата с цел търсене на работници и служители, след предварителна регистрация. Обявата ще бъде достъпна след проверка от наша страна. В публикуваните обяви за работа работодателят описва длъжност ,адрес на работното място, вид договор, работно време, изисквания, необходими документи за кандидатстване.
Имате възможност да прикачите до 2(3) файла информация

Pin It on Pinterest

Share This